Lanzarote

Lanzarote

Even was ik kwaad op dit eiland, met continu die harde wind uit het Noordoosten die momenteel echt koud is en geen stilte toelaat, met een temperatuursverschil van 5 graden Celsius als de wolken voor de zon schuiven, met het buikgriepvirus dat momenteel over heel het eiland huis houdt en ook mij getroffen heeft in de nacht van zondag op maandag en waardoor ik twee volledig energieloze dagen heb gehad…

Heel even maar was ik kwaad.Toen ik dinsdagnamiddag merkte dat de drang om te bewegen terugkwam, ben ik een wandeling gaan maken. Het kruis bovenop een bergje moest ik bereiken (niet omdat het een kruis is, maar toevallig staan die vaak op toppen en daar wil ik naartoe.). In de luwte van de wind klim ik naar de top van dat heuveltje. Eenmaal op de top, sta ik opnieuw in 4 beaufort wind en het voelde fantastisch. Het was toch ook door die wind dat ik de mannen in mijn wiel of ze eruit hield (of komt dat door mijn ARGON XS kader, mijn lengte en mijn aerodynamische houding? wederom dankzij John Meuleman van Atheletefitting :-) ). Het zicht was fantastisch, met aan de ene kant La Santa en de oceaan, aan de andere kant de zwarte lavavelden met de wegen waarop ik in mei opnieuw mag fietsen, en onder mij het dorpje Tinajo. Het goede gevoel kwam terug, en met datzelfde goed gevoel zit ik nu in het vliegtuig naar huis (hopelijk houdt mijn maag het bij de landing!). Ik kijk er al naar uit om in mei opnieuw naar dit fantastisch mooie eiland te komen, die keer om te racen. Nog drie maand en een half om te focussen op dit project IM Lanzarote. Nog dik drie maand om er voor te gaan…

Dit bericht werd geplaatst in Trainingsblog en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s