Seizoen 2012: de website

Al een hele tijd speelde ik met het idee om een eigen website te bouwen en te onderhouden. Echter, voor ik met iets begin, wil ik zeker zijn of ik het wel zal volhouden en er plezier aan zal beleven. Toen Dries en ik vorig jaar als voorwaarde voor het gebruik van de powercranks van Jan Van Gorp, de Belgische powercranks site mochten onderhouden, was dat een ideale kans om eens te zien of ik een eigen website zou kunnen onderhouden. Ondertussen hebben Dries en ik elk ons eigen setje powercranks, is de Belgische powercranks site van het net gehaald, en had ik geen medium meer om te bloggen…

Door mijn prestatie in de Ironman van Wales (derde overall) en de kwalificatie voor Hawaii 2012 denk ik ook een klein beetje visibiliteit te hebben in het triathlon-landschap zodat mijn blog, wie weet, ook effectief gelezen wordt door anderen. Bovendien zijn er collega-atleten, vrienden, familie en kennissen die vragen of ze mij ergens kunnen volgen. Sam Gydé was gelukkig bereid om mij op weg te helpen met de website. Bedankt Sam!

De site heeft op dit moment nog een aantal schoonheidsfoutjes en er ontbreekt ook nog informatie en een aantal teksten. Ik doe mijn best om alles snel in orde te krijgen. In de nabije toekomst zal het ook niet meer nodig zijn om vanop http://stefanieadam.org door te klikken naar de eigenlijke website.

Ik ga deze website zo goed mogelijk onderhouden tot Hawaii 2012. Het is de bedoeling dat ik niet alleen blog over trainingen en wedstrijden, maar ook een aantal tips meegeef die mij vooruit helpen en ook nuttig kunnen zijn voor anderen!

Dit bericht werd geplaatst in Extrasportief nieuws en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s