IM Hawaii: 9u53’50”

Wereldkampioen in mijn leeftijdscategorie, de snelste fietstijd van alle vrouwen en een sub 10u finish. Ik ben ongelooflijk tevreden en gelukkig. Ik wist dat ik goed aan het fietsen was, maar ik twijfelde heel hard of het er wel zou uitkomen met gemiddeld minder dan 14u per week training. De voetblessure in augustus heeft ook de looptrainingen zwaar in de war gestuurd. Maar ik liep op Hawaii in de hitte toch nog mijn snelste marathon. Met meer loopkilometers kan dat nog een heel stuk sneller. Dat ik dit na een jaar met ziekte en blessures presteer, geeft heel veel vertrouwen voor de toekomst.

Maar eerst neem ik een verdiende vakantie. Om het lichaam te laten recupereren en om de batterijen opnieuw op te laden. Daarna beginnen de voorbereidingen voor IM Hawaii 2013!

Een uitgebreider verslag volgt na mijn vakantie!

Dit bericht werd geplaatst in Trainingsblog, Wedstrijdblog. Bookmark de permalink .

Een reactie op IM Hawaii: 9u53’50”

  1. bartathlon zegt:

    Waar gaat dat eindigen!?
    Dikke proficiat en geniet van uw vakantie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s