16 juli: halve triathlon Klazienaveen – door Frank

Een dikke 3u bollen richting Noord-Holland…., maar de laatste wedstrijd voor IM Vichy had ik ook liefst op een vlak parcours. We hadden in de buurt een trekkershutje geboekt voor 1 nacht, zo konden we ontspannen naar de wedstrijd toeleven.

De start was om 11u, 1900m zwemmen in rechte lijn in het meest troebele water dat ik al ooit gezwommen heb. Ik kwam mooi in 30 minuten uit het water, wat voor mij heel goed zwemmen is.
Dan de fiets op voor 92km zwemmen. Volledig verkeersvrij, goed aangeduid, en natuurlijk veel wind! Tja, plat en open vlaktes, stoempen dus. Door wat last met de onderrug kon ik niet mijn volle kracht gebruiken, maar het ging goed.

Klazienaveen_frank
Het lopen ging elke ronde beter. Op het einde kon ik nog goed versnellen, dus ik ben heel tevreden over mijn wedstrijd!

Uitslag: zwem 30:08 / fiets: 2u36 / loop: 1u37. 37ste overall, 3de H50+

 

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s