Run en Bike Eeklo – door Frank

21 Januari en tijd om eens lekker af te zien! We hadden ons ingeschreven als ‘mixed team’ voor de Run & Bike te Eeklo: 16km over drie ronden en 80% onverhard .

De start was om 11u en de briefing zouden we wel even lezen onderweg naar daar :-), gelukkig hadden we wel onze helm mee.

Het zou zwaar worden, want we zijn allebei nog niet getraind: Stefanie in haar stage / blokperiode en ik zou nog moeten rusten van mijn laatste Ironman .

Bon we stonden aan de start en ik zou als eerste vertrekken. Bam 1.5km volle bak , dat was dat afzien, pffffffff. Daar stond Stefanie te wachten met haar fiets, ik zag haal al denken “eindelijk” ;-))). Ik had redelijk snel mijn tweede adem gevonden, Stefanie liep ook vlot en we begonnen langzaam naar voor te schuiven, zoals verwacht wordt van een veteranen-team.  Bij het ingaan van de tweede ronde hoorden we dat we op de eerste plaats lagen.  Straf, want dit hadden we beide niet verwacht. We konden ons tempo goed aanhouden en hebben dan ook gewonnen: bloemen en een mooie natura prijs.  Algemeen werden we 24ste in een tijd van 59:59, super tevreden om op zo een parkoers binnen het uur te finishen ;-).

Samen deelnemen is wel leuk, die zere benen nadien nemen we er met plezier bij!

Eeklo 01eeklo_RB

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s