Recreatieve 1/8ste triatlon Beerse

Op zaterdag 28 juli ging ik (Stefanie) supporteren op de recreatieve 1/8ste triatlon van Beerse (500m – 24km – 6km) voor Frank, zijn zoon Troy en mijn broer Tom. Het werd een leuke uitstap met mooie resultaten. Vooral een dikke proficiat aan mijn broer. Hij finishte de wedstrijd in een mooie 1u17′ en dit na amper 2 jaar lopen en 1 jaar triatlon, en zonder enig duursportverleden. Ook een dikke merci aan zijn vrouw Evy, want met twee supporteren is altijd leuker dan alleen!
Ik ben eens benieuwd of mijn drie zussen en mijn mama aan de start zullen staan van de recreatieve wedstrijd in Lille in september. Ze hebben het wel allemaal beloofd…. 🙂 .

En dan hieronder het wedstrijdverslagje van Frank:

Zaterdag 28 juli – 1/8ste Triathlon Beerse, Zeer laat beslist om hier te starten, maar ik heb me wel goed geamuseerd :-). Het was lang geleden dat ik nog eens zo’n korte afstand drafting triathlon meedeed. Achteraf gezien gaat dit me precies wel beter af dan het lange werk!

Ik voelde me de laatste tijd goed op training, die bestond vooral uit een mix van mountainbiken, losfietsen op de koersfiets, eens tempo rijden op de TT-fiets. Die afwisseling doet me goed en ik amuseer me, daar is het tenslotte om te doen.

Ik kwam als 15de uit het water. Dan de fiets op en volle bak knallen. Na 2 van de 4 rondjes had ik enkele atleten opgepikt en konden we een beetje samenwerken. Halfweg hingen we op 7-8-9-10. In een voor mij goede wissel in T2 heb ik er zelfs één atleet achtergelaten;-))). Ik begon direct aan een stevig tempo te lopen, want 5.5km is niet zo ver. Niemand is me voorbij gegaan dus ik was goed bezig. Ik werd mooi algemeen 9de en 1ste H+50 :-), olleeeeeeee.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s